massage behandelingen
massage behandelingen
 • Ontspannings massage.
 • Lomi Lomi massage.
 • Indian Head massage.
 • Cupping massage (therapeutisch)
 • Gezichts cupping massage
 • Hot Stone massage
 • Zwangerschapsmassage (*Nieuw zwangerschap massage behandel kussen). 
 • Massage XL 90 min. (Nieuw) 
 • Sportmassage *
 • Bindweefselmassage (therapeutisch) *                              

Ontspanningsmassage: 

Ideaal  voor een moment voor u zelf waarbij  de dagelijkse spanningen en werkdruk van uw afvallen en lichaam en geest tot rust komen. Na een uitgebreide ontspanningsmassage voelt u de energie weer door het lichaam stromen en kunt u de dagelijkse beslommeringen weer aan.

 

Lomi Lomi massage:

Lomi Lomi is een zeer mooie massagevorm welke is voortgekomen uit de prachtige traditie en cultuur van de Hawaiiaanse eilanden.

Op Hawaï wordt deze massage elke generatie doorgegeven. De Lomi Lomi weerspiegelt de beweging en ritmes van de natuur, van sprankelende watervallen tot krachtige oceaangolven.

Deze lichaamsmassage is geweldig om te ervaren en heft zeer snel blokkades op. De uitvoer gebeurt voornamelijk met de onderarmen door mooie  lange en vloeiende bewegingen op het lichaam toe te passen, spanningen zullen wegspoelen en  energiestromen worden gestimuleerd in het lichaam.

 

Indian Head massage:

Met de Indian Head massage (Indiase hoofdmassage) wordt er een lichte druk uitgeoefend met de handen, vingers op het hoofd, gezicht, nek en schouders afwisselend met ontspannende strijkingen. Door deze massagevorm worden blokkades opgegeven met betrekking stress gerelateerde klachten die zich kunnen uiten in hoofdpijn, stijve nek en gespannen spieren. Deze massagevorm kalmeert zowel lichaam als geest en heeft een vitaliserende werking.

 

Cupping massage (therapeutisch).

De cupping massage is een gemoderniseerde en vereenvoudige versie van de oude traditionele Chinese cupping therapie. We kunnen met deze massage cosmetisch werken en therapeutisch. De massage is zonder bloeduitstortingen zoals bij de traditionele cupping therapie.

Laten we de cups staan dan krijg je natuurlijk wel deze "Cup Kiss". Deze massage wordt gedaan  met behulp van  medicinale siliconen  vacuüm cups, door in het midden van de cups te knijpen en op de huid te plaatsen ontstaat er in de cup een vacuüm wanneer deze langzaam wordt losgelaten. Door de cups  in een bepaalde volgorde te verplaatsen is er een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld.

Deze behandeling heeft een ontspannende en helende werking. Het maakt verklevingen los in het bindweefsel, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid. Deze massagevorm  is in vele massages te integreren.

 

Gezichts cupping massage:

Deze cupping massage heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels. (lederhuid en onderhuids bindweefsel)

Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert.

Een gezichtsmassage  is een geweldige manier om dagelijkse stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde jeugdige huid te krijgen. deze behandeling levert goede resultaten op mede door zijn subtiele kracht. Door het creëren van zuigende werking aan de huidoppervlakte wekt de massage het afvoeren van overtollig vocht en afvalstoffen op, het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en huid en verhoogt hierdoor de soepelheid. De huid zal hierdoor verstevigen doordat de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Verder reinigt het de poriën, verzacht en verbetert littekenweefsel, vermindert rimpels en fijne lijntjes en draineert vochtwallen. 

 

Hotstonemassage:

 

Bij een hotstonemassage dringt de behaaglijke warmte van de stenen diep door in het spierweefsel. Een hotstonemassage activeert ook het lymfesysteem waardoor gifstoffen worden afgevoerd. Tevens werkt een hotstonemassage stressverlichtend en ontspannend. Door de speciale olie die wordt gebruikt komt de warmte vele malen sneller in de bloedbaan. Kortom  een hotstonemassage is een heerlijke massage om lichaam en geest weer in balans te brengen

 

Zwangerschaps- massage:

Gedurende de zwangerschap verandert je lichaam door verandering van het zwaartepunt. Dit heeft grote invloed op zowel de spieren als het bindweefsel in het lichaam. Voornamelijk de onderrug, buikspieren, rugspieren en beenspieren hebben het zwaar te verduren.

Tijdens de zwangerschap richt ik me op het verlichten van de spierspanning, daarnaast is het ontspannen goed voor moeder en kind.

 

NIEUW!!!

 

*Zwangerschaps behandel kussen.

 

Geniet in buiklig van elk gewenste massage.

Ter ontspanning of klacht gerelateerd, ongeacht het aantal weken zwanger.

Verder draagt het bij aan een aangename verlichting van spieren en banden.

 

Massage XL 90 min.

Zie tarieven / cadeaubon.

 

Sportmassage* 

Zie MSW4YOU.

 

Bindweefselmassage (therapeutisch)*

Zie MSW4YOU.

         

        Goed om te weten:

 

          Huisregels Massage Salon Wilgenroos.

 1. Hygiëne en ethiek zijn in onze salon heel belangrijk, dit verwachten wij ook van onze klanten.
 2. Handdoeken zijn aanwezig en het is aan te raden om makkelijke en warme kleding te dragen.
 3. Bij uw eerste bezoek zal ik eerst een paar vragen stellen rondom uw medische conditie om zo contra-indicaties uit te sluiten.
 4. Eventueel medicijngebruik of behandeling van arts, therapeut of speciallist,  graag voor aanvang van de massage aan mij mee te delen. In een aantal gevallen is aanpassing van de behandeling hierop noodzakelijk.
 5. Bent u reeds onder behandeling van een arts, therapeut, specialist of iets dergelijks, dan kunnen wij u vragen met hem of haar te overleggen of een massage gedurende de behandelperiode toegepast mag worden.
 6.  Massage Salon Wilgenroos / MSW4YOU is niet verantwoordelijk voor schade en of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en medicijngebruik.
 7. Er worden uitsluitend massages gegeven die op deze site vermeld worden en geen sensuele en- of erotische massages hiervoor moet u ergens anders zijn.
 8. Gemaakte afspraken kunnen 24 uur vooraf kosteloos gewijzigd of geannuleerd worden. Daarna of wanneer je zonder bericht niet op de gemaakte afspraak verschijnt wordt de volledige behandeling in rekening gebracht.
 9. Kom op tijd! Te laat komen gaat ten koste van de behandeltijd.