Even voorstellen, wij zijn Marleen en Johan Pot eigenaren van Massage Praktijk Wilgenroos en Praktijk MSW4YOU.

In 2015 waren wij toe aan een nieuwe uitdaging.

Johan is sportmasseur en sporttherapeut en Marleen is wellnessmaseuse met meerdere gecertificeerde vaardigheden in verschillende massagevormen en technieken.

In 2016 was Massage Praktijk Wilgenroos en feit. Wat wij te bieden hebben? Behalve kwaliteit staat de aandacht voor de klant voorop.

Ons doel is een bijdrage te kunnen leveren aan uw totale welzijn, het bieden van rust en ontspanning en het  in balans brengen van lichaam en geest.

 

We werken vanuit de locatie, Leeuwenbekstraat 6, 4711GZ, te Sint Willebrord. Vanaf 2 mei 2022 vestigen we ons in het Paramedisch Centrum aan De Hoge Akker 4, 4741TW in Hoeven, waar ontspannings, sport en therapeutische massages worden gegeven.

Daarnaast is Johan gespecialiseerd als sporttherapeut om zowel sporters als niet sporters met eventuele klachten of blessures te begeleiden. 

 

Wat hebben wij te bieden?

Aandacht, vertrouwen en respect staan bij ons hoog in het vaandel. Bij ons staat kwaliteit boven kwantiteit.

Ons doel is ervoor te zorgen dat u voldaan en vol tevredenheid weer naar huis gaat. Een massage welke dan ook, zorgt ervoor dat de spieren soepeler aanvoelen. bovendien blijf je blessures en eventuele lichamelijke ongemakken voor wanneer je je regelmatig laat masseren.

 

Veel leesplezier en hopelijk tot ziens in onze praktijk.

Marleen en Johan Pot.

 

 

Marleen Pot (Wellnessmasseur)

Eigenaar Massage Praktijk Wilgenroos

 

Ontspannings massage.

Lomi Lomi massage.

Indian Head massage.

Cuppingmassage (therapeutisch)

Gezichtscupping.

Hot Stone massage.

Zwangerschap massage.

 

 

 

Johan Pot  (Sporttherapeut)

Eigenaar Praktijk MSW4YOU

 

Sporttherapie. 

Sportmassage. 

Sportverzorging. 

Bindweefselmassage. (therapeutisch)

Fasciatherapie

Medical Taping Concept.                               Personal Training.                                              Mobiliteit, Coördinatie, Revalidatie.